Massage

Laat je lichaam ervaren hoe het voelt om volledig en echt ontspannen te zijn!

Wellness & klachtbehandeling

In je drukke leven is de balans soms moeilijk te vinden tussen privé en werk en kom je aan ontspannen misschien wel helemaal niet toe. Je lichaam kan door stress of gebrek aan ontspanning behoorlijk worden verstoord, wat fysieke en psychische klachten kan veroorzaken. Voorkom dat!

De massage die ik je geef zorgt ervoor dat de pezen en spieren soepeler worden. Daardoor krijg je een betere doorbloeding in de spieren en komt de stofwisseling beter op gang. De afvoer van afvalstoffen versnelt omdat het lymfesysteem wordt gestimuleerd.

Spanning en stress die je voelt in hoofdpijn, stijve nek, schouderklachten, slapeloosheid en pijnlijke spieren kunnen verlicht worden door deze massage.

In overleg kan tijdens de massage ook gebruik gemaakt worden van andere massage technieken en middelen, zoals bamboe, cupping en  magneten. Speciaal gericht op de klacht of ontspanning.

Beleef het ook en boek je behandeling.

Hotstone Massage

Met afgeronde basaltstenen, ook wel vulkanische stenen genoemd, van ongeveer 45 graden Celsius word je lichaam gemasseerd.

De stenen worden eerst op de aandachtsgebieden van het lichaam neergelegd, dat is meestal je rug. De stenen geven een aangename warmte en ontspanning. De hitte en de ‘druk’ van de stenen dringen diep door in de spieren.                                                                                          Hierna worden je spieren verder los gemasseerd met behulp van de warme stenen en warme olie.

Hotstone massage zorgt voor een diepe relaxatie en ontgifting. Het helpt het zelfherstel van je lichaam, voert afvalstoffen af, stimuleert de organen en brengt je lichaam meer in balans.

Ik gun je dit gevoel van ontspanning.

Boek deze massage en geniet!

Wil je weten wat ik voor je kan betekenen? Bel: 06-10916764 of mail: mathilde@praktijkmathilde.nl

Logo licentie Wellness.jpg