Stoelmassage

“Hoe is het met het ziekteverzuim?” Dat kan al snel een vervelend onderwerp zijn. Niet alleen door de hoge oplopende kosten en het tekort aan mensen, maar ook omdat je als goed werkgever zo graag wat wilt doen om dit verzuim terug te dringen.

Verminder het ziekteverzuim
Met stoelmassage kun je ziekteverzuim verminderen en voorkomen. En die stoelmassages geef ik gewoon op het werk. Ik komt met de massagestoel naar je medewerkers toe, zo vaak als nodig is.

Uit onderzoek is gebleken dat de medewerker zich al na enkele behandelingen fitter voelt, meer energie heeft en dat het ziekteverzuim veroorzaakt door (stress)klachten daalt. Gezondheidsproblemen zoals stress, RSI, vermoeidheid, hoofdpijn of burn-outklachten verminderen of worden zelfs helemaal verholpen.

Stoelmassage… wat is dat eigenlijk?
De werknemer zit in zijn kleren op een comfortabele massagestoel die hem volledig ondersteunt. Op die manier kan hij zich volledig ontspannen. Gebaseerd op traditionele Japanse drukpuntmassage wordt de massage gegeven op hoofd, rug, nek, schouders, armen, handen en heupen. Het stimuleert de bloedsomloop wat een ontspannen gevoel geeft en voor nieuwe energie zorgt.

Door zo’n massage regelmatig te herhalen vermindert de stress en verbetert de werkhouding. Het levert een belangrijke bijdrage aan de gezondheid van je personeel. Tegelijk zorgt het ook voor een positief effect op de werkvloer van medewerkers.

Veelgehoord “Mijn werkgever zorgt echt voor me”. Dat is toch wat je wil?

Fiscaal is het ook nog eens goed geregeld
Stoelmassage past in je Arbo plan en is daarmee onbelast. De zogenoemde vrijstelling. Dat betekent dat de kosten niet alleen onbelast zijn, maar ook nog eens niet ten koste gaan van de vrije ruimte van de werkkostenregeling (WKR).

Voordelen van Stoelmassage op een rij:

  • De massage geeft direct een groot gevoel van ontspanning en nieuwe energie.
  • Het duurt per massage maar 20 minuten.
  • De medewerker kan direct na de massage weer aan het werk.
  • De massage kan overal gegeven worden; ik kom met de stoel naar je toe.
  • Het is een perfect onderdeel binnen je Arbo plan.
  • De stress vermindert.
  • Het ziekteverzuim daalt.
  • Je bent een goed werkgever.
  • En het is ook nog eens fiscaal aantrekkelijk.

Bel of mail voor een afspraak

Wil je weten wat ik kan betekenen voor je bedrijf en voor de werknemers? Bel 06-10916764 of mail mathilde@praktijkmathilde.nl  en ik bespreek graag de mogelijkheden, wat de kosten zijn en wat het je oplevert.