Nieuws

COVID-19 EN JE AANKOMENDE AFSPRAAK

Momenteel zitten we in een Covid-19 (Coronavirus) pandemie. Voor jullie en mij (en mijn gezin) is gezondheid & veiligheid de hoogste prioriteit. Daarom zijn er helaas wat extra regels in de praktijk.  Neem gerust contact op met eventuele onduidelijkheden en je vragen!

Ik wil vragen de afspraak (tot nader orde) uit te stellen als:

 

 • Jij of je huisgenoten bewezen corona hebben of in thuisisolatie zijn geplaatst.
 • Je korter dan 2 weken genezen bent van corona.
 • Jij of je huisgenoten corona symptomen hebben, verkoudheid, niezen, hoesten, keelpijn, benauwdheid en/of koorts > 38 graden.
 • Jij of je huisgenoten in contact zijn geweest met Corona patiënten.
 • Jij of iemand van je huisgenoten in de risicogroep valt.

Iedereen, indien gezond/momenteel gezond voelend is van harte welkom op hun afspraak.  Controleer voor jouw daadwerkelijke afspraak de bovengenoemde punten nogmaals en indien nodig annuleer de afspraak.
Annulering op basis van de eerdergenoemde corona regels zullen uiteraard niet in rekening gebracht worden.

LEES VOOR BINNENKOMST ONDERSTAANDE GOED DOOR!

Massages kunnen niet worden gegeven met de 1,5 meter afstand, maar dat betekent niet dat massages niet veilig gegeven kunnen worden. Door ons allemaal aan de afspraken te houden en het contact alleen tot het minimum te beperken en verder te desinfecteren, kunnen we van de praktijk een hele veilige plek maken!

Werk je eraan mee? Hou je aan de volgende afspraken:

 1. Bij binnenkomst groeten we helaas niet met een hand of een knuffel, maar een glimlach is ook heel fijn.
 2. Gebruik handdesinfectie na binnenkomst, wat al gelijk beneden bij de deur voor je klaarstaat.
 3. Kom niet te vroeg, kom niet te laat. Wacht eventueel even in de auto tot het tijd is, want na elke behandeling wordt alles grondig gereinigd en geventileerd. Dit vraagt extra tijd.
 4. Ik reinig alles volgens richtlijnen RIVM/WIP ook buiten de praktijk zoals deurklinken en trapleuningen.
 5. Ik stel vooraf nog extra vragen over je gezondheid (triage) en daarom ook deze brief van tevoren.
 6. Je mag gebruik maken van toilet. Daar zal ook extra hygiëne spray aanwezig te zijn. En na elke klant wordt ook toilet volgens richtlijnen van het RIVM gereinigd en gedesinfecteerd.
 7. In de praktijk is ook hygiënegel aanwezig zodat ook na de behandeling jij en ik de handen weer kunnen reinigen.
 8. Omdat we het contact zoveel mogelijk moeten beperken tot alleen het ‘noodzakelijke’ is helaas het samen van tevoren koffie/thee drinken er even niet bij. Water is noodzakelijk na de behandeling, daarom zal ik dat wel geven maar dat zal in een kartonnen wegwerpbeker zijn i.p.v. een glas.
 9. Betaal zoveel mogelijk contactloos (pin/tikkie). Betaalt u toch contant leg het geld neer op de tafel, zodat we daar ook onnodig handcontact vermijden.

Het zal voor jou en voor mij even wennen zijn, maar als we deze regels hanteren hopen we verdere verspreiding te voorkomen en kan er toch gewerkt worden aan jouw ontspanning.

Tot ziens in de praktijk! Liefs Mathilde